Σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για το δανεισμό του Νεόφυτου Μιχαήλ – «Πολύ κοντά σε συμφωνία»

Σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για το δανεισμό του Νεόφυτου Μιχαήλ – «Πολύ κοντά σε συμφωνία»

Ο Αστέρας Τρίπολής βρίσκεται κοντά στο δανεισμό του 25χρονου Κύπριου γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ, Νεόφυτου Μιχαήλ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Κοντά στον Νεόφυτο Μιχαήλ βρίσκεται ο Αστέρας σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο.

Η ομάδα της Τρίπολης θ’ αποκτήσει όπως όλα δείχνουν τον 25χρονο Κύπριο γκολκίπερ, με τη μορφή διετούς δανεισμού από το ΑΠΟΕΛ.

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε στη Λευκωσία και ξεκίνησε την καριέρα του από της ακαδημίες της Ομόνοιας. Αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Νέα Σαλαμίνα και το 2017 τον απέκτησε το ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι τον παραχώρησαν κατά σειρά δανεικό σε Άρη Λεμεσού και πέρυσι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας των Ιωαννίνων εννιά φορές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.