ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γι΄ αυτό τα «σκάνε ΧΟΝΤΡΑ» ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας

Γι΄ αυτό τα «σκάνε ΧΟΝΤΡΑ» ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, αφού έκαναν αρκετές σπουδαίες αλλά και δαπανηρές μεταγραφές, έχοντας στο μυαλό τους ένα πράγμα.

Ποιο είναι αυτό;

Την πρόκριση στους ομίλους! Γι΄ αυτό και τα «έσκασαν χοντρά» μέχρι στιγμής και οι μεταγραφές τους ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί!

Το ιδανικό βέβαια για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι να προκριθεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν θα τον «χαλάσει» και το Γιουρόπα, αφού κι εκεί θα πάρει αρκετά εκατομμύρια.

Όμως, επειδή υπάρχει και η αποτυχία στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διοργανώσεις με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, οι δύο διοικήσεις θα πρέπει να είναι έτοιμες και για το… χειρότερο σενάριο, να διαχειριστούν δηλαδή τυχόν αποκλεισμό είτε στο Γ΄ προκριματικό είτε στα πλέι-οφ, που σίγουρα θα πλήξει (κυρίως) οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά την ομάδα.

Πάντως, μεταξύ των δύο ομάδων γίνεται και μία άτυχη κόντρα στο επικοινωνιακό κομμάτι, για το ποιος θα κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων, αφού μετά την απόκτηση του Άλεφ από τον ΑΠΟΕΛ, είδαμε τον Απόλλωνα να απαντά με Γιαννιώτα και (εκτός απροόπτου) Ενσούε και… μάλλον έπεται και συνέχεια, σύμφωνα με όσα μας… κελαήδησε ένα «πουλάκι»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top