ΛΕΜΕΣΟΣ –ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Από φορητό υπολογιστή άρχισε η φωτιά στο διαμέρισμα

ΛΕΜΕΣΟΣ –ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Από φορητό υπολογιστή άρχισε η φωτιά στο διαμέρισμα

Από έναν φορητό υπολογιστή ξεκίνησε η πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεμεσό, στην περιοχή Αγίου Νικολάου (επί της Γρίβα Διγενή) λίγο πριν τις 18:00 της Τρίτης (09/07).

Όπως πληροφορούμαστε από το σημείο, ο εν λόγω υπολογιστής βρισκόταν σε κρεβάτι υπνοδωματίου διαμερίσματος στον 1ο όροφο.

Φαίνεται πως –σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία που εξασφαλίσαμε- ο υπολογιστής υπερθερμάνθηκε και υπήρξε ανάφλεξη που προκάλεσε τη φωτιά.

Την μαρτυρία αυτή αναμένεται να εξετάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και θα αποφανθεί για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE