ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΟ: «Με βγάλατε έξω με μια γυναίκα να πνίγεται στους εμετούς και με δυο παιδιά…»

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΟ: «Με βγάλατε έξω με μια γυναίκα να πνίγεται στους εμετούς και με δυο παιδιά…»

Προβληματισμό προκαλούν τα όσα καταλογίζει συμπολίτης μας σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο που εδρεύει σε παραλιακή πόλη της Κύπρου.

Ο εν λόγω οικογενειάρχης υποστηρίζει πως στο εν λόγω νοσηλευτήριο αν δεν εξασφαλίσουν ότι θα τους καταβληθούν άμεσα τα χρήματά για τις υπηρεσίες νοσηλείας που προσφέρουν, τότε δεν δέχονται ασθενείς.

Εξηγεί μάλιστα ότι τα όσα υποστηρίζει αποτελούν προϊόν δικής του εμπειρίας. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιεί, η σύζυγός του αρρώστησε εντός της ημέρας (13/07) και παρ΄ όλο που έχει ασφάλιση υγείας που την κάλυπτε πλήρως, τα άτομα του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου αρνούνταν να προβούν σε εισαγωγή της (κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί για τουλάχιστον μια ημέρα), επικαλούμενοι απόφαση του οικονομικού διευθυντή.

Ο συμπολίτης μας προσθέτει πως επειδή δεν ήταν δυνατόν να τους δώσει τα χρήματα την Κυριακή (14/07) που επρόκειτο η σύζυγός του να λάβει εξιτήριο, «μας έβγαλαν έξω και δεν δέχονταν κουβέντα».
Και κατέληξε σημειώνοντας: «Και εις ανώτερα κύριοι...Με βγάλατε έξω με μια γυναίκα να πνίγεται στους εμετούς και με 2 παιδιά να τρέχω να βρω άλλη κλινική που θα μπορούσε να πληρωθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ !!».

Το ThemaOnline θα διερευνήσει τις εν λόγω καταγγελίες και θα επανέλθει με ρεπορτάζ.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σημείωμα που δημοσιοποίησε ο συμπολίτης μας: «Εαν ΔΕΝ πληρωθούν με το το εξιτήριο,σας ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΩ. Απο το πρωί η σύζυγος με εμετούς,μπαίνουμε στον Ευαγγελισμό άρον-άρον και πρέπει να μεινουμε μιά νυκτα μέσα.Εδω αρχιζουν τα ωραία:Σάββατο μεσημέρι και αποφασίζουν να την κρατήσουν μέσα ...σε διακοπές εμείς και ζητάνε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ έγκριση απο την ασφαλιστική μου ότι θα καλυψουν τα έξοδα νοσηλείας(σε τηλεφωνικη επικοινωνία τους ειπε ο ασφαλιστης οτι ειμαι full καλυμένος) αλλιώς πρεπει αυριο πρωί πριν το εξιτηριο (Κυριακη ημερα και σε διακοπές εγώ) να πάρουν τα λεφτά τους!! Αποτελεσμα αφού ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ δεν μπορουσαν να μας δεχτουν και ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ !!!! Καλά ακουσατε...ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ..Δεν δεχόντουσαν κουβέντα..Αυτή ήταν η εντολή του Οικονομικού τους διευθυντή !! Και εις ανώτερα κύριοι...Με βγαλατε εξω με μια γυναικα να πνίγεται στους εμετούς και με 2 παιδιά να τρεχω να βρω αλλη κλινική που θα μπορούσε να πληρωθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ !! Γιατί για σας στο …… ΤΑ ΛΕΦΤΑ υπερέχουν της Υγείας του ασθενή !!

Υ.Γ. Τωρα τηλεφωνούν επανελειμμενως και ζητούν τα ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ τους για τις εξετασεις που καναμε στις Πρωτες Βοηθειες !!».

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE