ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραβεύσεις και κύπελλα σε αγόρια και κορίτσια της ομάδας της Αμμοχώστου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βραβεύσεις και κύπελλα σε αγόρια και κορίτσια της ομάδας της Αμμοχώστου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το τμήμα πετόσφαιρας της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει: 

«Την περασμένη ‪Πέμπτη το βράδυ‬, το Δ.Σ. του πετοσφαιρικού τμήματος δεξιώθηκε όλες τις ομάδες αγοριών και κοριτσιών των ακαδημιών μας, για τις μεγάλες επιτυχίες τους στην αγωνιστική χρονιά 2018-19.

Σ’ όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα ενώ ταυτόχρονα έγινε βράβευση σε όσους πετοσφαιριστές και πετοσφαιρίστριες αρίστευσαν κατά την φετινή σχολική χρονιά. Τα βιβλία για την βράβευση ήταν μια ευγενική χορηγία από το βιβλιοπωλείο «KYRIAKOY BOOKSHOPS» στον Άγιο Αθανάσιο και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Στο καλωσόρισμα του ο πρόεδρος του τμήματος κ. Γιώργος Φαντάρος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, τους προπονητές, τους υπεύθυνους και εφόρους των ακαδημιών και ιδιαίτερα τους γονείς για τις θυσίες, την προσπάθεια και την υπομονή που επέδειξαν καθ’ όλη την χρονιά, για να έχουμε στο τέλος αυτά τα επιτυχή αποτελέσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του σωματείου κ. Θουκής Θουκυδίδης, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου και παράγοντας του τμήματος πετόσφαιρας κ. Κίκης Καζαμίας, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου και του τμήματος πετόσφαιρας Δρ. Σίμος Ιωάννου και πάρα πολλοί γονείς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top