Διαγωνισμός στο Facebook από τον Οργανισμό Νεολαίας και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: «Making a Change - Like, Τag, Share & Win»

Διαγωνισμός στο Facebook από τον Οργανισμό Νεολαίας και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης: «Making a Change - Like, Τag, Share & Win»

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) ανακοινώνουν τη διεξαγωγή διαγωνισμού στο Facebook, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε 50 τυχερούς να κερδίσουν από ένα mystery box που περιέχει όλα όσα χρειάζεται ένας νέος για να ξεκινήσει μια νέα εμπειρία και να κάνει την αλλαγή, μέσω των ευκαιριών που προσφέρει το πρόγραμμα Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 11 μέχρι 31 Ιουλίου και για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα πιο κάτω βήματα:

1. Like στη σελίδα του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και στο post του διαγωνισμού.
2. Τag στα σχόλια έναν φίλο/μία φίλη σας που θα μπορούσατε να μοιραστείτε μαζί την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης.
3. Share το post του διαγωνισμού.

Το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) είναι το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δίνει την ευκαιρία σε νέους ηλικίας 18 με 30 ετών, να λάβουν χρηματοδότηση για να κάνουν εθελοντισμό ή να εργαστούν στη χώρα τους ή στο εξωτερικό, προς όφελος κοινοτήτων και ατόμων σε όλη την Ευρώπη. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε Οργανισμούς να λάβουν χρηματοδότηση για να υλοποιήσουν τα δικά τους σχέδια Εθελοντισμού, Αλληλεγγύης, Εργασίας ή Πρακτικής Άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αίτησης, τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, τους διαγωνισμούς, τις ευκαιρίες για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και άλλα πολλά, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Eυρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης στο Facebook. (www.facebook.com/eusolidaritycorpscyprus/).

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE