Πως ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ από Ομόνοια ο Κολοβός…

Πως ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ από Ομόνοια ο Κολοβός…

Η Ελλαδική ιστοσελίδα sdna, παρουσιάζει ρεπόρτάζ με ποιο τρόπο απελευθερώθηκε από την Ομόνοια, ο Κολοβός:

 

«Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κολοβός. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία – όπως διαβάσατε στο SDNA – για την τριετή συνεργασία τους και είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

 Ο διεθνής μεσοεπιθετικός απέδειξε πως διέθετε το λεγόμενο “know how” προκειμένου να μείνει ελεύθερος απ΄την Ομόνοια και να αλλάξει δαχτυλίδια με το «τριφύλλι» που καραδοκούσε για την απόκτησή του, χωρίς η αλήθεια είναι να αφήσει…αποτύπωμα.

Σιωπηρά και διακριτικά οι «πράσινοι» έβαλαν στο μεταγραφικό…σημάδι τον 26χρονο παίκτη και «πυροβόλησαν» απ΄την στιγμή που το απόγευμα της Τρίτης (16/7) έλυσε – όπως αποκάλυψε το SDNA – την συνεργασία του με την Ομόνοια.

Στο σημείο αυτό να καταγράψουμε και μια σημαντική λεπτομέρεια.

Για να φτάσει στο σημείο να μείνει ελεύθερος ο Κολοβός απ΄την Ομόνοια χρειάστηκε να εξαγοράσει την ελευθέρας του απ΄την κυπριακή ομάδα, με το σχετικό αντίτιμο να φτάνει τα 100 χιλιάρικα plus.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάρτιο η Ομόνοια είχε κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο με τον Κολοβό – όπως επίσης αποκάλυψε το SDNA εκείνη την περίοδο – και προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του από τη Μέχελεν μέχρι το 2021.   Ωστόσο δεν αποδείχτηκε της μοίρας γραφτό να μακροημερεύσει ο Κολοβός στους «τριφυλλοφόρους» της Κύπρου και μόλις τέσσερις μήνες μετά, μετακομίζει στην Αθήνα για το «τριφύλλι» του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE