Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των πορτοκαλί μετά την Δόξα – ΚΑΡΤΑ και… Ομόνοια, Απόλλωνας!

Η πρώτη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των πορτοκαλί μετά την Δόξα – ΚΑΡΤΑ και… Ομόνοια, Απόλλωνας!

Ανακοίνωση από τον Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για το φιλικό με Δόξα και την κάρτα.

Αναλυτικά:

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μίλησε! Έστειλε εχτές το μήνυμα σε κάθε —–, σε κάθε ——–, σε όλους αυτούς που παίρνουν αποφάσεις ενώ είναι άσχετοι με τον αθλητισμό, πως ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ —–!

Σε ένα φιλικό παιχνίδι λοιπόν, το ΑΠΟΕΛ έκοψε τον ίδιο αριθμό εισιτήριων με τον αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Απόλλωνα, ο οποίος ήταν και ο αγώνας με την μεγαλύτερη προσέλευση για όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα την περσινή χρονιά!!! Ο δεύτερος αγώνας σε προσέλευση του ΑΠΟΕΛ πέρσι, ήταν απέναντι στην Ομόνοια, τον οποίο παρακολούθησαν 5018 θεατές (και από τις δύο ομάδες!), δηλαδή περίπου 1500 λιγότεροι από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που πήγε εχτές στο φιλικό!

Σε αντίθεση με τους ———-και μερικούς βαλτούς, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Περαστικά σας υπέρμαχοι της κάρτας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΚΑΤΩ Η ΚΑΡΤΑ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE