ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΑΙΝΕΙ κι ο Ενσούε – Αναμενόμενη η ΦΤΩΧΗ παρουσία του κόσμου

ΜΠΑΙΝΕΙ κι ο Ενσούε – Αναμενόμενη η ΦΤΩΧΗ παρουσία του κόσμου

Ο Εμίλιο Ενσούε που είδε χθες τη νέα του ομάδα από την  κερκίδα του ΓΣΠ, αναμένεται να δηλωθεί στους αγώνες με την Σάμροκ Ρόβερς. 

Αναλόγως του βαθμού ετοιμότητας που θα βρίσκεται, θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης στο Δουβλίνο.

Ο 29χρονος παίχτης έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι για 4 μήνες. H τελευταία του επίσημη συμμετοχή με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν στις 2/2 με την Πάφο. Στις 25 Μαρτίου είχε συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας απέναντι στη Σαουδική Αραβία.

Μόλις 1427 εισιτήρια διατέθηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι. Ήταν αναμενόμενο, ότι θα ήταν τόσο μικρή η προσέλευση. Ένας από τους λόγους, που δεν πήγε πολλής κόσμος στη Λευκωσία, ήταν το αποτέλεσμα (0-2) εκτός έδρας.

Είναι δεδομένο ότι θα πάνε πολύ περισσότεροι στον επαναληπτικό με την Σάμροκ Ρόβερς, ειδικά αν μείνει ανοικτή η υπόθεση πρόκριση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ - Θα συναντηθεί και με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ

Σημαντικές επαφές ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ - Θα συναντηθεί και με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος μεταβαίνει την Κυριακή στις ΗΠΑ για επίσκεψη εργασίας, στο πλαίσιο της οποίας θα συναντηθεί με τον ομόλογό του 'Αντονι Μπλίνκεν και τον Βοηθό ΓΓ των ΗΕ Jean-Pierre Lacroix.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top