ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κλείδωσαν» οι 9 από τους 11 του Άρη Θεσσαλονίκης ενόψει ΑΕΛ

«Κλείδωσαν» οι 9 από τους 11 του Άρη Θεσσαλονίκης ενόψει ΑΕΛ

Κάποια πράγματα, παρουσία και του τεχνικού της ΑΕΛ, στο φιλικό που έδωσε ο Άρης με τον Ατρόμητο, κρύφτηκαν επιμελώς από τον Σάββα Παντελίδη.

Αυτό που φανερώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι τα πρόσωπα που θα παρατάξει στην αρχική 11άδα, το βράδυ της Πέμπτης, ο τεχνικός των «κίτρινων».

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» φαίνεται πως έχει καταλήξει στους περισσότερους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ως βασικούς κόντρα στην κυπριακή ομάδα. Η αμυντική γραμμή δεν… σπάει ποτέ.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Χουλιάν Κουέστα, στο κέντρο της άμυνας οι Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ροζ, αριστερά ο Μιχάι Κόρχουτ και δεξιά ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Χαβιέ Ματίγια θα είναι σίγουρα το ένα από τα δύο αμυντικά χαφ, με τον παρτενέρ του να είναι πιθανότατα ο Μιτζέν Μπάσα, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο έτοιμος σε φυσική κατάσταση από τον Λούκας Σάσα.

Για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις από τη μέση και μπροστά, σίγουροι είναι οι Νικολά Ντιγκινί και Γιάννης Φετφατζίδης. Το που θα αγωνιστεί ο πρώτος θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Μπράουν Ιντέγε.

Αν ο Νιγηριανός ξεκινήσει βασικός, ο Γάλλος θα παίξει αριστερά. Αν μείνει στον πάγκο, ο Ντιγκινί θα πάει στην κορυφή και ο Ντουάρτε στο αριστερό φτερό της επίθεσης.

Για τη θέση «10», ο Μάρτιν Τόνσο φαντάζει ο επικρατέστερος, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του Νίκο Μαρτίνες.

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top