ΕΛΛΑΔΑ

Μαζεύουν στοιχεία από Google και Twitter για το blog που έβριζε τον Βαγγέλη

Μαζεύουν στοιχεία από Google και Twitter για το blog που έβριζε τον Βαγγέλη

Ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για τον εντοπισμό των διαχειριστών του επίμαχου blog.

Συμπληρωματική δίωξη κατά των υπευθύνων για τα υβριστικά σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο άσκησε σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Με την συμπληρωματική αυτή δίωξη ζητείται η άμεση διαβίβαση των στοιχείων όσων καθύβριζαν τη μνήμη του νεκρού φοιτητή και αφορά την πρόκληση σε εκτέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος που τελείται από μίσος ήτοι με την επιβαρυντική περίσταση του αντιρατσιστικού νόμου.  

Η εισαγγελία έδωσε επίσης εντολή στην εταιρεία Google Inc και στο Twitter ζητώντας να παρασχεθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ανεύρεση των ηλεκτρονικών ιχνών των υπαιτίων υπερβαίνοντας κάθε τυπολατρική προσέγγιση της υπόθεσης που ενδεχομένως θα οδηγήσει όχι μόνο σε προσκόμματα στη διαλεύκανση της αλλά και σε παρόμοιες βιαιοπραγίες και εκδηλώσεις μίσους.

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top