ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Θέλεις να πεις κάτι; Μήπως ότι λυπάσαι;» - Οι ερωτήσεις στη 19χρονη από Ισραηλινούς – ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO

ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Θέλεις να πεις κάτι; Μήπως ότι λυπάσαι;» - Οι ερωτήσεις στη 19χρονη από Ισραηλινούς – ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO

Τα ισραηλινά Μ.Μ.Ε. δεν δείχνουν διατεθειμένα να αφήσουν… ατιμώρητη την 19χρονη Βρετανίδα, η οποία παραδέχθηκε πως ο κατ΄ ισχυρισμόν ομαδικός βιασμός της από Ισραηλινούς, ήταν επινόησή της για να τους εκδικηθεί…

Η παρουσία της στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, αφού δημοσιογράφοι από τη γειτονική χώρα φρόντισαν να φωτογραφίσουν την ίδια (κινείτο με καλυμμένο το πρόσωπο) και τους οικείους της.

Μάλιστα, στο VIDEO που παρουσιάζουμε στο παρόν ρεπορτάζ και έχει εξασφαλίσει η Yedioth Ahronoth, δημοσιογράφος παρουσιάζεται να υποβάλλει ερώτημα στην νεαρή από το Derby. «Θέλεις να πεις κάτι στον Τύπο; Μήπως ότι λυπάσαι για ό,τι συνέβη » της είπε.

Ασφαλώς, δεν έλαβε απάντηση, καθώς η 19χρονη πλέον είναι σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, αφού αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον της για δημόσια βλάβη.

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία αναβλήθηκε και η Βρετανίδα αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου την Τρίτη (30/7) ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο λόγος αναβολής της διαδικασίας, είναι γιατί o συνήγορος υπεράσπισης της νεαρής λείπει στο εξωτερικό. Η 19χρονη παραμένει υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη (30/7).

Σημειώνεται ότι η νεαρή, εμφανίστηκε στο Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου με καλυμμένο πρόσωπο, ενώ αρκετοί δημοσιογράφοι από πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης ήταν στο σημείο για να καλύψουν το γεγονός.

Όπως παραδέχθηκε, προέβη στην καταγγελία αυτή για να εκδικηθεί τους υπόπτους, διότι, όπως εξήγησε, ορισμένοι απ’ αυτούς την ώρα της σεξουαλικής πράξης σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγ. Νάπα την βιντεογραφούσαν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν να κάνουν δεύτερες σκέψεις, μετά που επεξεργάστηκαν τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων καθώς και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που κατασχέθηκαν από το δωμάτιο.

Τα στοιχεία οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί της κοπέλας, πως τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, δεν ευσταθούσαν. Κατόπιν τούτου, η 19χρονη κλήθηκε εκ νέου στο ΤΑΕ Αμμοχώστου για κατάθεση και κατά την ανάκριση είπε την αλήθεια.

Δείτε το VIDEO από τη Yedioth Ahronoth (εναλλακτικά πατήστε ΕΔΩ):

https://www.youtube.com/watch?v=NH6GRDl50S4

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top