ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ζήτησε να μην τεθεί υπό κράτηση γιατί ο αδελφός του έχει καρκίνο στους πνεύμονες - Γνωστός στις Αρχές ο 36χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Ζήτησε να μην τεθεί υπό κράτηση γιατί ο αδελφός του έχει καρκίνο στους πνεύμονες - Γνωστός στις Αρχές ο 36χρονος

Ένσταση στο αίτημα να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον του, έφερε 36χρονος συλληφθέντας γνωστός στις Αρχές για σωρεία αδικημάτων.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο 36χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία για τα αδικήματα διάρρηξης και κλοπής κτηρίου, τα οποία όπως αναφέρθηκε στην δικαστική αίθουσα διαπράχθηκαν μέσα σε λίγο διάστημα, μετά την απόλυση του από τις Κεντρικές Φυλακές, όπου βρισκόταν ως κατάδικος για υπόθεση βιασμού.

Το πρωί της Δευτέρας (29/07), ο 36χρονος οδηγήθηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου είχε ορισθεί ημέρα για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του. Ωστόσο, η καταχώρηση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του ότι ο ίδιος ζήτησε άλλη ημερομηνία, για να μπορεί να βρίσκεται παρών και ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει.

Ο 36χρονος παρ’ όλα αυτά έφερε ένσταση στο αίτημα κράτησης του μέχρι την καταχώρηση της υπόθεσης, αφού όπως ανάφερε: “ Ο αδελφός μου είναι στο νοσοκομείο με καρκίνο στους πνεύμονες, και επειδή θα λυπηθούν αυτός και η νύφη μου, μόνο για τούτο εν θέλω, αλλιώς που εμένα δεν έχει πρόβλημα”.

Η Δικαστής δεν έκρινε τον λόγο ένστασης του 36χρονου ως ικανοποιητικό, ενώ τα όσα ανάφερε η Κατηγορούσα Αρχή που αφορούν την σοβαρότητα των αδικημάτων του και το βεβαρημένο μητρώο του, κρίθηκαν επαρκή ώστε να τεθεί ο κατηγορούμενος υπό κράτηση μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top