ΠΑΡΑ-THEMA

ΒΟΥΛΗ: «Κόντρα» μεταξύ Αβέρωφ και Παύλου Ιωάννου – 'Έλα μέσα...'

ΒΟΥΛΗ: «Κόντρα» μεταξύ Αβέρωφ και Παύλου Ιωάννου – 'Έλα μέσα...'

Ειρωνικά σχόλια και «μπηχτές» αντάλλαξαν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, Παύλος Ιωάννου, κατά τη διάρκεια της έκτακτης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών αλλά και με το πέρας της.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, κατά την τοποθέτησή του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, άφησε αιχμές προς το πρόσωπο του Χρηματοοικονομικού Επίτροπου, Παύλου Ιωάννου, ο οποίος κατέθεσε σημείωμα το τελευταίο διάστημα στη Βουλή, επισημαίνοντας προβλήματα του πλαισίου για τις εκποιήσεις.

Ο κύριος Ιωάννου φανερά ενοχλημένος από τα λεγόμενα του κυρίου Νεοφύτου στη συνεδρία της Επιτροπής, ζήτησε να του δοθεί ο λόγος να απαντήσει στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ κάτι που δεν του επετράπη.

Στη συνέχεια κατά την απάντησή του στις ερωτήσεις των βουλευτών, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει σε ένα μεγάλο πολιτικό όπως ο κύριος Νεοφύτου, με τον δεύτερο να επισημαίνει πως η φράση του κυρίου Ιωάννου ήταν ειρωνική.

Ρόλο πυροσβέστη πήρε τότε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος είπε στον κύριο Ιωάννου, πως από την προσωπική του εμπειρία έμαθε να μην απαντά στα οποιαδήποτε σχόλια, κριτική ή αιχμές αφήνονται σε εκείνον και στους συνεργάτες του, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν θα κάναμε άλλη δουλειά».

Με το πέρας όμως της Επιτροπής Οικονομικών, ο κύριος Ιωάννου βρήκε τον Αβέρωφ Νεοφύτου στον διάδρομο ζητώντας του εξηγήσεις για τα όσα του είπε μέσα στην αίθουσα φανερά ενοχλημένος.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως «ό,τι έχω να πω θα τα πω δημόσια», καθώς έμπαινε στο ασανσέρ της Βουλής, ενώ στη συνέχεια είπε στον κ. Ιωάννου, «έλα μέσα» για να συζητήσουν εντός του ασανσέρ οι δυο άνδρες, καθώς ανέβαινε τον όροφο ο κύριος Νεοφύτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top