ΚΥΠΡΟΣ

Οι απονομές στο Aphrodite Cup (video)

Οι απονομές στο Aphrodite Cup (video)

Με την απονομή των τροπαίων στις ομάδες της Κύπρου και της Ελλάδας ολοκληρώθηκε χθες το 1ο Aphrodite Cyprus Cup που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο από τις 11 μέχρι τι 18 Μαρτίου.

Η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση και η Κύπρος τη 2η.

Η απονομή των τροπαίων έγινε από την Hope Powell η οποία μέχρι το 2013 και για 15 χρόνια ήταν  προπονήτρια της Εθνικής Γυναικών της Αγγλίας και τώρα, είναι υπεύθυνη στην UEFA για την ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Την ώρα της απονομής, οι παίκτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, μαζεύτηκαν στον αγωνιστικό χώρο και χειροκρότησαν τις ομάδες της Κύπρου και της Ελλάδας που έφτασαν μέχρι το μεγάλο τελικό.

Δείτε στα video που ακολουθούν τις απονομές στη δευτεραθλήτρια ομάδα της Κύπρου και στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας.

Η απονομή της Κύπρου

Η απονομή της Ελλάδας

Πηγή: cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top