Ανακοίνωσε παίκτη με ρήτρα αποδέσμευσης… 200 εκατομμύρια ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωσε παίκτη με ρήτρα αποδέσμευσης… 200 εκατομμύρια ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα είναι ο Τζούνιορ Φίρπο μέχρι το 2024.

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του Τζούνιορ Φίρπο, αφού ο 22χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός πρώην παίκτης της Ρεάλ Μπέτις θα συνεργάζεται με τους «μπλαουγκράνα» τις επόμενες πέντε σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε στην Μπέτις το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 12 εκατομμύρια μπόνους. Μάλιστα, η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φίρπο, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε 29 αγώνες με τους Ανδαλουσιάνους, αναμένεται να πλαισιώσει τον Ζόρντι Άλμπα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE