ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δεν κατέληξε ο ΔΗΣΥ - Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Δεν κατέληξε ο ΔΗΣΥ - Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις

Δεν κατέληξε στον εκλεκτό,το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου

Σύμφωνα με ανακοίνωση, συνήλθε την Δευτέρα (5/8) όπως είχε προγραμματιστεί το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου.

'Στη συνεδρία εξετάστηκαν τα δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν μετά τη μη εξεύρεση κοινής υποψηφιότητας με τα άλλα κόμματα' σημειώνεται.

'Η διαβούλευση για την πρόταση εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου, θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με την τοπική κοινωνία, τη δημοτική ομάδα και την Επαρχιακή Γραμματεία' αναφέρεται καταληκτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.