ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραμετσάνι και Γκέντσογλου μίλησαν για την αυριανή ΜΑΧΗ με την Καραμπάχ – Όλα όσα είπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραμετσάνι και Γκέντσογλου μίλησαν για την αυριανή ΜΑΧΗ με την Καραμπάχ – Όλα όσα είπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ παέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη στο ΓΣΠ ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Καραμπάχ για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πάνελ ήταν οι Νεκτάριος Πετεβίνος, Πάολο Τραμετσάνι και Σάββας Γκέντσογλου…

Αρχικά μίλησε ο ποδοσφαριστής του ΑΠΟΕΛ…

Σάββας Γκέντσογλου

Για το πως περιμένει να παρουσιαστούν στο αυριανό παιχνίδι: «Η δυσκολία παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει, όμως, και η ομάδα γίνεται καλύτερη. Ούτε το τελευταίο παιχνίδι ήταν εύκολο αλλά παίξαμε καλά. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Δυστυχώς δεν περνά από το χέρι μας. Εγώ είμαι εδώ ένα χρόνο, και ακόμα δεν έχω δει τους οπαδούς. Δεν είναι και το καλύτερο, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι δυνατή και επιθετική ομάδα. Δεν πρέπει να νιώσουν αυτοπεποίθηση σε κανένα λεπτό του αγώνα. Πρέπει να επιτεθούμε και να σκοράρουμε».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Ιταλός κόουτς…

Πάολο Τραμετσάνι

Για Τάμαρι και αν δουλεύει αλλά συστήματα: «Για τον Μούσα δεν ξέρουμε ειλικρινά. Θα περιμένω μεχρι την τελευταία στιγμή. Αν δεν παίξει θα αγωνιστούμε με 3-4-3. Δοκιμάζω και αλλά συστήματα, όμως, δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για αλλαγές. Αύριο θα είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά όλα θα κριθούν στο δεύτερο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον ίδιο προπονητή για 11 χρόνια».

Για τα αδύνατα της σημεία: «Έχω δει αυτή την ομάδα και της αρέσει να ελέγχει την μπάλα. Σε κάθε παιχνίδι έχει 64% κατοχή. Μόλις χάσει την μπάλα τρέχει για να την ξανακερδίσει. Αύριο θα είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Ειδικά στο 1 εναντίον 1».

Το ότι ο πρώτος αγώνας με την Καραμπάχ είναι εντός έδρας: «Δεν κανει διαφορά. Το σημαντικό είναι ότι κάποτε είναι καλύτερα να παίζεις εκτός έδρας με γεμάτο το στάδιο. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν φοβόμαστε να παίξουμε ούτε εντός ούτε εκτός. Αν πάμε με το ίδιο πνεύμα και ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ ότι δεν τον ενδιαφέρει ο πλέι οφ προκριματικός: «Ακριβώς το ίδιο νιώθω και εγώ. Δεν θα ήταν σωστό και έντιμο να σκεφτώ τον επόμενο γύρο. Ξέρω πως είναι σημαντικά τα παιχνίδια με την Καραμπάχ για την ομάδα μου».

Για άλλα αγωνιστικά προβλήματα: «Όχι μόνο ο Μούσα είναι το μοναδικό μας πρόβλημα. Δεν θα ρισκάρω και να μείνει έξω για αρκετό καιρό. Οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να βελτιώνονται σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ένας πολύ τυχερός προπονητής. Είναι επαγγελματίες και έχω μια καλή ομάδα».

Αν θα ήταν επικίνδυνο το σύστημα με τρεις αμυντικούς κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Καραμπάχ: «Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε την τάση να μιλάτε για αριθμούς. Δεν έχει σημασία το σύστημα. Εμείς πως θα παίξουμε είναι το θέμα. Όταν άρχισα το 3-5-2 κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ήταν κόντρα στον Απόλλωνα. Οι παίκτες μου θέλουν να παίζουν με αυτό το σύστημα. Δεν θα είναι εύκολο αύριο. Το 3-5-2 μας δίνει ασφάλεια στην Ευρώπη»

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top