ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

FOCUS: Δεν μπορούσαν να πουν λέξη Ζολώτας και Φόλε όταν τους ζητήσαμε σχόλιο - Ξέσπασαν σε δάκρυα

FOCUS: Δεν μπορούσαν να πουν λέξη Ζολώτας και Φόλε όταν τους ζητήσαμε σχόλιο  - Ξέσπασαν σε δάκρυα

Ξέσπασαν σε δάκρυα οι δύο κατηγορούμενοι μετά την απόφαση διακοπής ποινικής διαδικασίας σε βάρος τους σε σχέση με την υπόθεση της FOCUS, την Τετάρτη (07/08).

Της Γεωργίας Παππούτα

Οι Μιχάλης Ζολώτας και Μιχάλης Φόλε κατά την έξοδο τους από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, λύγισαν και ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς και ικανοποίησης. Μάλιστα, έπεφταν στις αγκαλιές των κοντινών τους προσώπων, που βρίσκονταν στο πλευρό τους από το πρώτο λεπτό.

Κανένας από τους δύο πρώην κατηγορούμενους για την υπόθεση FOCUS, δεν μπορούσε να αρθρώσει έστω και μία λέξη, ενώ συνεχώς σκούπιζαν τα δάκρυα από το πρόσωπο τους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μετά από ερωτήσεις μας προς αυτούς, κοντινό τους άτομο μας ανάφερε ότι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να μας αναφέρουν οτιδήποτε.

Υπενθυμίζουμε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας κατά την παραπομπή της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο, είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης για Μιχάλη Ζολωτα και Μιχαηλ Φολέ σε σχέση με αδικήματα συγκάλυψης και συναλλαγών που αφορούν διαφθορά.

Όπως τελικά αποφασίστηκε οι κατηγορούμενοι ενώ δεν είχαν υποχρέωση να εμφανιστούν, υποχρεώθηκαν να εμφανιστούν και μάλιστα με την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Είναι προφανές πως χωρίς την προσαγωγή τους δεν θα ήταν δυνατή η έναρξη ποινικής δίωξης εναντίον τους, όπως αναφέρθηκε. Επιτεύχθηκε παράνομα, όπως αποφασίστηκε από το Ανώτατο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι το Κακουργιοδικείο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης, η οποία άρχισε με τον εξαναγκασμό προσαγωγής τους από τα παράνομα εντάλματα σύλληψης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top