Δεν έδειξε… έλεος η Σέλτικ!

Δεν έδειξε… έλεος η Σέλτικ!

Οι «Καθολικοί» φιλοδώρησαν με πεντάρα την Μάδεργουελ στην έδρα της (5-2) και έκαναν το δύο στα δύο στην Σκωτία, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερς. 

Παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ στο 13’, η Σέλτικ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 5-2 επί της Μάδεργουελ και να ζευγαρώσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ντόνελι, αλλά δύο λεπτά μετά ο Άγιερ στο 15’ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Γκρίφιθς στο 42’ έδωσε προβάδισμα στους «Καθολικούς» για να κλείσει έτσι το πρώτο μέρος.

Στο 65’ ο Φόρεστ έκανε το 1-3, ο Έντουαρντ στο 75’ έκανε το 1-4, ενώ ο Κρίστι με πέναλτι στο 85’ διαμόρφωσε το 1-5, για να κλείσει το σκορ ο Ντόνελι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τη μείωση σε 2-5.

To πανόραμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/8

Μάδεργουελ-Σέλτικ 2-5

Σεντ Τζόνστον-Λίβινγκστον (16:00)
Χάμιλτον-Κιλμάρνοκ
Χαρτς-Ρος Κάουντι

Κυριακή 11/8

Ρέιντζερς-Χιμπέρνιαν (17:00)
Σεντ Μίρεν-Αμπερντίν

Η επόμενη αγωνιστική (3η):

Σάββατο 24/8

Σέλτικ – Χαρτς (17:00)
Χαμιλτον – Μάδεργουελ
Χιμπέρνιαν- Σεντ Τζόνστον
Κιλμάρνοκ – Αμπερντίν
Ρος Κάουντι – Λίβινγκστον

Κυριακή 25/8

Σεντ – Μίρεν – Ρέιντζερς (14:15)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE