ΚΟΣΜΟΣ

Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς σε τέμενος στη Νορβηγία, συνελήφθη ύποπτος

Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς σε τέμενος στη Νορβηγία, συνελήφθη ύποπτος

Ενας άνθρωπος τραυματίστηκε σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε τέμενος κοντά στο Όσλο κι ένας ύποπτος συνελήφθη, έγινε  γνωστό το Σάββατο 10/8 από την αστυνομία της πρωτεύουσας της Νορβηγίας.


"Ενας άνθρωπος τραυματίστηκε. Δεν γνωρίζουμε τον βαθμό σοβαρότητας των τραυμάτων του. Ενας ύποπτος συνελήφθη. Η αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο" ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο ισλαμικό κέντρο αλ Νουρ στο Μπέρουμ, στα περίχωρα του Όσλο. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν έχει πληροφορίες για την παρουσία άλλων ενόπλων, ούτε για τον συλληφθέντα που είναι ένας "λευκός νεαρής ηλικίας".

"Ενας δικός μας τραυματίστηκε από σφαίρες από έναν λευκό άνδρα, που φορούσε κράνος και στολή" δήλωσε, από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του τεμένους Ιρφάν Μουστάκ, στην τοπική εφημερίδα Budstikka.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top