ΑΓ. ΝΑΠΑ: Δεν πτοήθηκε ο Μαζωνάκης από τον καυγά – Τα «σπασε» με Διευθυντή Δημοσιογραφικού Ομίλου

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Δεν πτοήθηκε ο Μαζωνάκης από τον καυγά – Τα «σπασε» με Διευθυντή Δημοσιογραφικού Ομίλου

Καθόλου δεν φάνηκε να πτοήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης από τον καυγά που ξέσπασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε στην Αγ. Νάπα και διέκοψε το πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο γνωστός τραγουδιστής, αφότου διακόπηκε η εμφάνισή του εξαιτίας του καυγά, στην συνέχεια εθεάθη να διασκεδάζει μαζί με τα μέλη της ορχήστρας του και με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη σε άλλο νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο Soho Club.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αφορμή που φαίνεται να προκάλεσε τον καυγά στο μαγαζί όπου εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν επειδή άνδρας πλησίασε γυναίκα που βρισκόταν σε διαφορετική κράτηση και θεωρήθηκε ότι την ενόχλησε.

Για το επεισόδιο, καταζητείται πρόσωπο από Λευκωσία, ενώ η Αστυνομία εξετάζει όσα κατέγραψε από την συγκεκριμένη νύχτα το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του υποστατικού.

Ο διαχειριστής του υποστατικού, κατήγγειλε ζημιές ύψους 2.500 ευρώ στο μαγαζί του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE