Σκόραρε στο ντεμπούτο του με Γιουνάϊτεντ όμως ο αδερφός του τον άφησε ΠΑΓΚΟ στο Fantasy!

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με Γιουνάϊτεντ όμως ο αδερφός του τον άφησε ΠΑΓΚΟ στο Fantasy!

Ήταν τόσο γραμμένο στ’ αστέρια, που ούτε τα μέλη της οικογένειάς του δεν μπορούσαν να το πιστέψουν… Ο Ντάνιελ Τζέιμς σκόραρε στο ντεμπούτο του στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο αδερφός του, Άλεξ, παραδέχθηκε πως τον άφησε στον πάγκο στο γνωστό παιχνίδι Fantasy!

O 21χρονος εξτρέμ των «κόκκινων διαβόλων» πέρασε με αλλαγή στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι και βρήκε δίχτυα ξεσπώντας, πανηγυρίζοντας με τρέλα και αφιερώνοντας το γκολ στον ουρανό, απ’ όπου τον παρακολουθεί πλέον ο πατέρας του.

Ο αδερφός του, Άλεξ Τζέιμς, παραδέχθηκε τη… γκάφα που έκανε, αφού δεν εμπιστεύθηκε το ίδιο του το αίμα στο Fantasy!

«Όταν αφήνεις τον αδερφό σου στον πάγκο στην ομάδα σου στο Fantasy και εκείνος μπαίνει στο ματς και σκοράρει. Συγγνώμη DJ, θα σε πιστεύω περισσότερο για το υπόλοιπο της σεζόν» έγραψε στα social media.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE