ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ -ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: «Χαμός» στους δρόμους της Κύπρου – Ουρές τα αυτοκίνητα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ -ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: «Χαμός» στους δρόμους της Κύπρου – Ουρές τα αυτοκίνητα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ουρές από οχήματα σχηματίζονται στους δρόμους της Κύπρου από το πρωί της Πέμπτης (15/8), με την Αστυνομία να καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό.

15 Αυγούστου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι δρόμοι της Κύπρου προς και από τις παραλίες, τις ορεινές περιοχές και τα τουριστικά θέρετρα χαρακτηρίζεται από την πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι έξοδοι των πολιτών την ημέρα του 15 Αύγουστου και η κίνηση που παρατηρείται στους δρόμους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Αστυνομία Κύπρου η οποία με προγραμματισμό και ενημέρωση έχει βγει από το πρωί στους δρόμους.

Αυτή είναι μία προσπάθεια από την Αστυνομία για αποφυγή και περιορισμό των τροχαίων παραβιάσεων καθώς και τροχαίων συγκρούσεων.

Σε μία πρόσφατη ανακοίνωση της η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της σε διάφορα σημεία, καθώς και να είναι υπομονετικοί με την αυξημένη και πυκνή τροχαία κίνηση που παρατηρείται.

Πάντως, από το πρωί της Πέμπτης αρκετοί χρήστες του διαδικτύου δημοσιεύουν δεκάδες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους, στις οποίες παρουσιάζεται ο «χαμός» που επικρατεί στους δρόμους.

Μερικές από τις φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στα social media:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top