ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδιάκεθ: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές – Είναι πολλά αυτά που θα κρατήσουμε»

Ιδιάκεθ: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές – Είναι πολλά αυτά που θα κρατήσουμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στη Γάνδη και την ΑΕΚ που διεξήχθη στο «Τζιελάμκο Αρένα», ο προπονητής της ομάδα της Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Αναλυτικά όσα είπε για το παιχνίδι:

“Ήταν όπως το περίμενα το παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο πρώτο 20λεπτο, όμως στη συνέχεια υποφέραμε από τη Γάνδη και λόγω των επεμβάσεων του Τόνιο, πήγαμε στο ημίχρονο με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ξέραμε ότι ένα γκολ θα άλλαζε τα πάντα και εκεί που μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεχθήκαμε το 1-0. Στο τέλος, ενώ πιέζαμε για το 1-1, δεχθήκαμε δύο γκολ στις αντεπιθέσεις.

Αποκλειστήκαμε, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αφού ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια. Στη Λάρνακα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να έρθουμε εδώ με προβάδισμα.

Σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές, ενώ δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε λίγο και να δούμε το πρωτάθλημα.

Για το τι θα κρατήσει από τα δύο παιχνίδια με τη Γάνδη, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ανέφερε:

«Είναι πολλά αυτά που θα κρατήσουμε. Δεν ξέρω αν έχουμε συνειδητοποιήσει τον αντίπαλο μας σήμερα. Είναι μία ομάδα από τις καλύτερες του Βελγίου, με απίστευτο γήπεδο και μεγάλο μπάτζετ. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια και να πάμε βήμα-βήμα».

Για το αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αν είχαν γίνει περισσότερες μεταγραφές, είπε:

«Δεν μπορώ να το πω αυτό. Ήταν ισορροπημένα τα ματς με την Γάνδη. Έχω πολύ καλό ρόστερ και είμαι ικανοποιημένος από το υλικό που έχω στη διάθεση μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε για τον τίτλο και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top