ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πάλεψε μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά… λύγισε η ΑΕΚ από την ανώτερη Γάνδη

Το πάλεψε μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά… λύγισε η ΑΕΚ από την ανώτερη Γάνδη

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ΑΕΚ Λάρνακας στο «Τζιελάμκο Αρένα» από τη Γάνδη και αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ.

Το σκορ αδικεί την Κυπριακή ομάδα, η οποία ήταν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά κρίνοντας συνολικά την εμφάνιση των δύο ομάδων, προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα στα πλέι-οφ, όπου οι Βέλγοι θα κοντραριστούν με την Κροατική Ριέκα, για μία θέση στους ομίλους.

Στο πρώτο τέταρτο, η ΑΕΚ έλεγχε το ρυθμό και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν, όμως σταδιακά οι Βέλγοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν για το γκολ, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον Τόνιο να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά και να λέει «όχι» με εντυπωσιακές επεμβάσεις στην κεφαλιά του Πλαστούν στο 28΄ και στο σουτ του Γιάρεμτσουκ στο 30΄!

Η Γάνδη είχε μία ακόμα καλή στιγμή, στο 29΄ με τον Ντεγιάκερε, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ, όμως στα επόμενα λεπτά, η ΑΕΚ κράτησε μπάλα και προσπάθησε να βγει στην κόντρα επίθεση, κόβοντας κάπως τη φόρα των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν μεν την κατοχή μπάλας και έφταναν σχετικά εύκολα μέχρι την περιοχή των «κιτρινοπράσινων», αλλά δεν μπόρεσαν να φτιάξουν άλλη ευκαιρία.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και αποφασιστικά, έχοντας δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, αλλά μετά το 55΄ η Γάνδη ανέβασε εκ νέου στροφές και έλεγχε το ρυθμό, ανοίγοντας το σκορ στο 64΄ και είχε ακόμα 2-3 καλές φάσεις για το 2-0.

Η ομάδα της Λάρνακας ρίσκαρε, έγινε πιο επιθετική μετά και τις αλλαγές του Ιδιάκεθ, αλλά οι Βέλγοι ανασταλτικά ήταν εξαιρετικοί και δεν απειλήθηκε σοβαρά η εστία του Καμίνσκι, με τον Ντέιβιντ να «καθαρίζει» οριστικά την υπόθεση πρόκριση στις καθυστερήσεις.

Το φιλμ του αγώνα:

90΄+6΄ Νέο γκολ για τη Γάνδη με τον Ντείβιντ, ο οποίος γράφει το 3-0, βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» της πρόκρισης της Βελγικής ομάδας στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

90΄+3΄ ΓΚΟΛ για τη Γάνδη με τον Ντέιβιντ και 2-0, τελειώνει η υπόθεση πρόκριση…

79΄ Σουτ από τον Γιάρεμτσουκ, η μπάλα άουτ. Καλή στιγμή για τη Γάνδη για το 2-0.

66΄ Σουτ από τον Λούστιγκ από καλή θέση, η μπάλα άουτ.

64΄ ΓΚΟΛ για τη Γάνδη, ωραίο σουτ από τον Ντεπουάτρε και 1-0.

55΄ Σουτ από τον Τρισκόφσκι, διώχνει σε κόρνερ ο Καμίνσκι!

54΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χέφελ, η μπάλα άουτ.

52΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ για το 0-1, η οποία ξεκίνησε από «κλέψιμο» του Χέφελ. Ο Γιάννου σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Καμίνσκι απέκρουσε και έσωσε την ομάδα του!

47΄ Σουτ από τον Σάστρε, η μπάλα άουτ. Απειλεί η ΑΕΚ!

31΄ Νέα ευκαιρία για τη Γάνδη, σουτ από τον Γιάρεμτσουκ, εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ από τον Τόνιο!

30΄ Σουτ από τον Ντεγιάκερε, η μπάλα άουτ.

28΄ Κεφαλιά από τον Πλαστούν, εξαιρετική επέμβαση από τον Τόνιο!

20΄ Μακρινό άστοχο σουτ από τον Κάσες.

15΄ Μακρινό άστοχο σουτ από τον Ντέιβιντ.

Κίτρινες: 23΄ Γιάρεμτσουκ, 57΄ Οβουζού, 78΄ Λούστιγκ / 41΄ Γιάννου, 68΄ Ακοράν, 70΄ Γκονζάλες, 90΄ Χέφελ, 90΄+2΄ Μοϊσόφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γάνδη (Θόρουπ): Καμίνσκι, Νγκατζουί, Οβουζού, Γιάρεμτσουκ (88΄ Βερστράετε), Οτζίτζα, Ντέιβιντ, Ντεγιάκερε, Ασαρέ, Λούστιγκ, Ντεπουάτρε (81΄ Κάστρο), Πλαστούν.

ΑΕΚ Λάρνακας (Ιδιάκεθ): Τόνιο, Τρουγιόλς (73΄ Ραούλ), Μοϊσόφ, Ακοράν, Γκονζάλες, Σάστρε, Τέτε (73΄ Τολεμές), Χέφελ, Γιάννου, Κάσες (84΄ Ασούμπρε), Τρισκόφσκι.

Referee
Martin Strömbergsson (SWE)

Assistant referees
Peter Magnusson (SWE)
Mikael Hallin (SWE)

Fourth official
Patrik Eriksson (SWE)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top