Με ΕΚΠΛΗΞΗ και… ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ!

Με ΕΚΠΛΗΞΗ και… ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ!

Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάχ, το οποίο έδωσε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τόμας Ντολ, προχώρησε σε δύο αλλαγές κόντρα στον Άγιαξ.

Συγκεκριμένα, ο Ζοαοζίνιο πήρε τη θέση του Λαφράνς και έτσι ο Νικόλας Ιωάννου μετατίθεται δίπλα από τον Μερκή στο κέντρο της άμυνας, και ο Σόουζα, με τα τρεξίματα που έχει, αντικατέστησε τον Τόμας Ντε Βινσέντι.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE