ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Θέλω να απολαύσω αυτά τα παιχνίδια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυγουστή: «Θέλω να απολαύσω αυτά τα παιχνίδια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή στη συνέντευξη τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Τι είπε: 

«Ξέρουμε ότι μέχρι εδώ που φτάσαμε, φτάσαμε με πολύ ομαδική δουλειά. Ξέρουμε ότι για να είμαστε πολύ καλύτεροι. Είναι μια ομάδα που ξέρει ακριβώς που να πρεσάρει και που να σου δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας. Αυτό που είπα και στους ποδοσφαιριστές είναι πως θέλω να απολαύσω αυτά τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ματς που έχεις να πάρεις πολλά ως ομάδα και ως παίκτες».

Αν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισε: «Σίγουρα είναι ένας μεγάλος αντίπαλος που θέλει αρκετή προσοχή, όμως και τα προηγούμενα χρόνια για να μπούμε στους ομίλους κάναμε και εμείς το δικό μας κομμάτι. Αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο. Το ποδόσφαιρο επιφυλάσσει και καλά και κακά πράγματα, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Πόσες πιθανότητες δίνει στην ομάδα του: «Ποτέ δεν στάθηκα σε πιθανότητες. Είναι πολύ σημαντικό και στα δύο παιχνίδια να διεκδικήσουμε την πρόκριση, αλλά όπως είπα και πριν έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο».

Το κλειδί του αγώνα: «Μακάρι να καταφέρουμε για ακόμα ένα παιχνίδι να σκοράρουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Να σκοράρουμε κάθε παιχνίδι. Για αυτό και εμείς ως ομάδα, οι ποδοσφαιριστές είτε παίζουν εντός έδρας, είτε εκτός πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους».

H συμβολή του ίδιου, συνεργατών του, άλλα και παικτών του που ήταν σε προηγούμενες προκρίσεις: «Επειδή ξέρουμε πολύ καλά τους δικούς μας ποδοσφαιριστές, για να καταφέρει αυτά τα χρόνια να μπει η ομάδα στους ομίλους, είχαμε πολύ ποιότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό πρέπει να μεταδώσουμε στους παίκτες αύριο. Την αυτοπεποίθηση. Είναι δύο 90λεπτα και θα προσπαθήσουμε να μπούμε για 5η φορά στους ομίλους».

Αν μπορεί να κάνει κυρίαρχο παιχνίδι μέσα στην έδρα της PSV: «Θα το δούμε αύριο. Εύχομαι να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάθε φορά».

Δείτε τη συνέντευξη τύπου μέσα από τον φακό του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top