ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και όμως: Έχει και τα ΘΕΤΙΚΑ του ο διαφαινόμενος αποκλεισμός

Και όμως: Έχει και τα ΘΕΤΙΚΑ του ο διαφαινόμενος αποκλεισμός

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Απόλλωνας θα αποχαιρετήσει το Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη (29/08), αφού θεωρείται απίθανο – ρεαλιστικά ομιλούντες – να ανατρέψει το 3-0 με το οποίο έχασε στην Ολλανδία από την ανώτερη Αϊντχόφεν, μία εκ των κορυφαίων ομάδων στη χώρα της τουλίπας, για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο διαφαινόμενος αποκλεισμός όμως, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, έχει και θετικές επιπτώσεις, πέρα από αρνητικές, αφού θα επιτρέψει στον Απόλλωνα να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο μεγάλο του στόχο, που είναι και… απωθημένο αρκετών ετών, την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια.

Στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους που ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο να… διακόψει έστω και προσωρινά τη δυναστεία του ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Λεμεσού είχε αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να καταπονηθούν οι παίκτες και να υπάρξουν και πολλοί τραυματισμοί, ειδικά πέρσι, με αποτέλεσμα η ομάδα στο τέλος της σεζόν να… κλατάρει και να «εκτροχιάζεται», ενώ σε κάποια ματς στο πρώτο μισό της περιόδου, χάθηκαν απρόσμενα βαθμοί, λόγω και του βαρυφορτωμένου προγράμματος.

Φέτος που όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρχει η… λάμψη των ευρωπαϊκών ομίλων, ο Απόλλωνας ξεκινά την προσπάθεια του για το «τιμημένο» από καλύτερη θέση σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ, που είναι μεν πιο έμπειρο και ξέρει καλύτερα απ΄ όλους να διαχειρίζεται τέτοιες ζόρικες καταστάσεις, όμως τα σίγουρα έξι επιπλέον ματς που θα δώσει στους ομίλους του Γιουρόπα ή του Τσάμπιονς Λιγκ και τα τρία ταξίδια που θα κάνει, θα επιβαρύνουν αρκετά τους ποδοσφαιριστές, με ότι αυτό συνεπάγεται, την στιγμή που ο βασικός ανταγωνιστής (σσ. ο Απόλλωνας) για τον τίτλο, θα είναι ξεκούραστος, «γκαζωμένος» και αφοσιωμένος στο μεγάλο του στόχο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top