ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Ε/κ προτιμούν διακοπές στα κατεχόμενα… Συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομία μας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Ε/κ προτιμούν διακοπές στα κατεχόμενα… Συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομία μας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυξάνονται οι Ε/κ που προτιμούν τις κατεχόμενες περιοχές για διακοπές, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τ/κ Ένωσης Ξενοδόχων.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ο κ. Dimağ Çağıner μιλώντας στην «Havandiskibris» ανέφερε ότι την τελευταία διετία παρατηρείται αύξηση της μετάβασης Ε/κ στα κατεχόμενα για να περάσουν μέχρι και ημερήσιες διακοπές.  

«Κάθε  και ευρώ που μας αφήνουν συμβάλλουν σημαντικά στα τουριστικά μας έσοδα και οικονομία» σημείωσε μάλιστα.

Ο πρόεδρος της Τ/κ Ένωσης Ξενοδόχων αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις Ε/κ που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα με τους Τ/κ, λέγοντας ότι είναι πολύ καλές και φιλικές και ότι αισθάνονται ασφαλείς για να κάνουν διακοπές στις κατεχόμενες περιοχές. Σημείωσε επίσης ότι πλέον η προκατάληψη αντικαταστάθηκε από μια πιο θετική στάση από τους πολίτες.

Ο λόγος που υποστηρίζεται σε δημοσίευμα της «Havandiskibris» ότι οδηγεί τους Ε/κ στις κατεχόμενες περιοχές για να κάνουν διακοπές, είναι η υποτίμηση της τουρκικής λίρας.

Σχολιάζεται ότι μπορούν οι Ε/κ να κάνουν ποιοτικές διακοπές σε τουριστικά θέρετρα, σε προσιτές τιμές γι’ αυτό προτιμούν τα κατεχόμενα.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Διευθυντή ξενοδοχείου που φέρεται να προτιμούν οι Ε/κ όταν μεταβαίνουν στα κατεχόμενα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top