ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έμεινε… από κάτω ο Κετσπάγια – Βγήκε και απάντησε στον πρόεδρο του ΓΣΟ και ΕΝΤΟΝΟΣ διάλογος «on air»

Δεν έμεινε… από κάτω ο Κετσπάγια – Βγήκε και απάντησε στον πρόεδρο του ΓΣΟ και ΕΝΤΟΝΟΣ διάλογος «on air»

Μετά τις τοποθετήσεις του προέδρου του ΓΣΟ, Άκη Λάμπρου, ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον Super Sport FM και έδωσε τις δικές του απαντήσεις…

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Αυτός είναι ο πρόεδρος του ΓΣΟ; Ντροπή τους! Να βγαίνουν και να λένε αυτά που λένε, ντροπή σας. Ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο, κάποιοι άλλοι έφτασαν την Κύπρο σε αυτό το επίπεδο και μας αναγκάζει να παίζουμε σε αυτά τα γήπεδα. Δούλευε το air condition; Μπορεί να είναι ανοικτό αλλά δεν δουλεύει όπως πρέπει. Υπάρχει ένα air condition στα αποδυτήρια και δεν δουλεύει. Υπάρχουν κατεστραμμένες τουαλέτες, δεν δούλευε ούτε μια. Αυτά τα αποδυτήρια, πριν 30 χρόνια ήταν τα ίδια. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να βγαίνουν και να μιλάνε».

Λάμπρου και Κετσπάγια είχαν στη συνέχεια ένα έντονο διάλογο… on air:

Λάμπρου: «Όταν μου λες ότι 30 χρόνια δεν μπήκε βίδα, δεν γίνεται. Ξέρεις πολύ καλά τι έλεγχοι γίνονται. Η αρμόδια αρχή ελέγχει αυτά τα πράγματα».

Κετσπάγια: «Πρέπει αυτός ο άνθρωπος να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Αυτά που θέλεις ακούς. Αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν τη δουλειά τους. Άνθρωποι βάζουν λεφτά για να διορθωθούν κάποια πράγματα, όμως τίποτα δεν γίνεται. Δεν τα ελέγχουν καν, εμείς παίζαμε κανονικά το παιχνίδι και μετά το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ζέστη μέσα στα αποδυτήρια από ότι ήταν έξω. Δεν δούλευε το air condition».

Λάμπρου: «Από το δεν έχουμε air condition στο να μην υπάρχουν έχει διαφορά. Εγώ λέω ότι δουλεύει το air condition».

Κετσπάγια: «Αυτό είναι που προκαλεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Βγαίνουν και δεν ντρέπονται να λεν αυτά που λένε. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Στα αποδυτήρια ήταν πιο πολλή ζέστη από ότι έξω».

Λάμπρου: «Έλεγχοι έγιναν στο γήπεδο το προηγούμενο διάστημα. Αν υπήρξε εκείνη την ημέρα έλεγχος ή μετά από εκείνη την ημέρα, είναι άλλο θέμα. Το δέχομαι ότι μπορεί να υπήρξε βλάβη στα φώτα».

Διαβάστε επίσης: 

Zει στον ΚΟΣΜΟ του ο πρόεδρος του ΓΣΟ! Τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ στον Τιμούρ Κετσπάγια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top