«Χ» το ντέρμπι, έμεινε πρώτος ο Απόλλωνας

«Χ» το ντέρμπι, έμεινε πρώτος ο Απόλλωνας

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2 μετά από ένα χορταστικό Α’ ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ.

Αποτέλεσμα που διατηρεί τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας και το ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη θέση, με την διαφορά να διατηρείται στον ένα βαθμό και η μάχη του τίτλου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστική.

Προηγήθηκε δύο φορές το ΑΠΟΕΛ στο 9’ με τον Τιάγκο Γκόμες και στο 35’ με τον Ναφίου, είχε όμως ισάριθμες απαντήσεις ο Απόλλωνας που σκόραρε με πέναλτι στου Σανγκόι στο 29’ και τον Παπουλή στο 39’.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στο ξεκίνημα και προηγήθηκε στο 9’ με τον Τιάγκο Γκόμες. Ο Απόλλωνας στο 27’ στην πρώτη φορά που έγινε επικίνδυνος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Σανγκόι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Είχε όμως και πάλι τη δική του απάντηση το ΑΠΟΕΛ που πήρε εκ’ νέου κεφάλι στο σκορ στο 35’ με τον Ναφίου, όμως ισοφάρισε εκ’ νέου ο Απόλλωνας στο 39’ με τον Παπουλή.

Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα στην επανάληψη, όπου οι δύο ομάδες έχασαν από μια σπουδαία ευκαιρία. Πρώτα ο Απόλλωνας με τον Γκιέ και στη συνέχεια το ΑΠΟΕΛ με τον Μοράις και στις δύο περιπτώσεις έδειξαν τη μεγάλη τους κλάση οι Βάλε και Χιώτης. Ήταν καλύτερο σε γενικές γραμμές το ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έμεινε στην κορυφή.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Ρίισε, Καρλάο, Χριστοφίδης (79’ Σωτηρίου), Μοράις, Λάνιγκ (32’ Αρτυματάς), Γκόμες, Ντε Βινσέντι, Ναφίου (84’ Χαραλαμπίδης), Σέρινταν.

Απόλλωνας: Βάλε, Γουίλερ, Στυλιανού  (58’ Ν. Λόπες), Μερκής, Ουόν, Στογιάνιβιτς, Χαμτανί, Μεριέμ, Παπουλής (76’ Χ. Λόπες), Σανγκόι (82’ Ρόσα), Γκίε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE