ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέτοια παιχνίδια μας ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΥΝ – Το «μάθημα» του ΓΣΠ κι οι «ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ» για Τάμαρι

Τέτοια παιχνίδια μας ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΥΝ – Το «μάθημα» του ΓΣΠ κι οι «ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ» για Τάμαρι

Έγινε το αναμενόμενο στις διπλές αναμετρήσεις του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ. Πέρασαν οι Ολλανδοί στους ομίλους του Τσιάμπιονς Ληγκ, η κυπριακή ομάδα κρατά περισσότερο την πολύ καλή εμφάνιση του αγώνα της Λευκωσίας.

Χτες ήταν στιγμές που… έψαχναν τη μπάλα οι παίχτες του Τόμας Ντολ. Δεν μπορεί να λεχθεί ότι οι παίχτες του «Αίαντα» καταγοήτευσαν, αλλά έδειξαν ουσιαστικά ότι κινούνται μια-δυο ταχύτητες πιο πάνω. Είναι σε άλλο επίπεδο.

«Επιτυχία» για τον ΑΠΟΕΛ ήταν το ότι βρισκόταν στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι το 80′, αφού μετά το δεύτερο γκολ του Τάντιτς, ένιωσαν οι γηπεδούχοι ότι «τσέκαραν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Είχαν σχετική ανησυχία, μην προκύψει καμία επίθεση της Κυπριακής ομάδας από το πουθενά και καταλήξει η μπάλα στα (δικά τους) δίκτυα.

Είχαμε πλέξει το εγκώμιο του προπονητή και των παιχτών του ΑΠΟΕΛ, για το ότι ζόρισαν τον Άγιαξ στην αναμέτρηση του ΓΣΠ.

Μας ξάφνισαν πάντως μερικά Κυπριακά ΜΜΕ, που έδιδαν την εντύπωση μερικά 24ωρα πριν τον επαναληπτικό, ότι ο ΑΠΟΕΛ πηγαίνοντας στο Άμστερνταμ, είχε 30 με 40 τοις εκατόν πιθανότητες, για να «πετάξει» εκτός Τσιάμπιονς Ληγκ τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Η αλήθεια είναι ότι παιχνίδια, όπως το χθεσινό στην «Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα», μας… προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

Ναι, κάναμε πρόοδο σε συλλογικό επίπεδο την τελευταία δεκαετία, αλλά για να αποκλείσουμε ομάδες της εμβέλειας του Άγιαξ, θα πρέπει να τις …βρούμε στα κακά τους τα χάλια, όχι σε ένα, αλλά σε δυο 90λεπτα.

Βλέπετε ότι κι οι Ολλανδοί μετά το «μάθημα» που πήραν στη Λευκωσία, έλαβαν τα μέτρα τους, για να μην τους… προκύψει καμιά (πολύ πιο) δυνατή κατραπακιά, μέσα στο δικό τους σπίτι.

Αν θυμάστε στον πρώτο αγώνα, ο Τάμαρι είχε κάνει μερικές εντυπωσιακές επελάσεις και ταλαιπώρησε μερικούς αντιπάλους. Στο ψεσινό παιχνίδι δεν τον άφησαν να… κουνηθεί, ήταν ένας από τους λόγους που πέρασε… ήσυχη νύχτα ο Καμερουνέζος κίπερ Ονανά (στη Λευκωσία ήταν ο κορυφαίος).

Προσγειώνονται πάντως στην… πραγματικότητα κι αυτοί που βγήκαν την επόμενη μέρα του αγώνα της Λευκωσίας και προέβαιναν σε αφορολόγητες εκτιμήσεις, για τη χρηματιστηριακή αξία του Ιορδανού άσου.

Είναι δεδομένο, αργά ή γρήγορα, ότι θα τον πουλήσει ο Πρόδρομος Πετρίδης, αλλά καλά κάνουν μερικοί, να μην βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο και να «πετάνε» αρλούμπες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top