ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Κολοβό και χωρίς Μήτρογλου η πρώτη αποστολή του Φαν΄τ Σιπ για τα ματς με Φινλανδία και Λιχτενστάιν

Με Κολοβό και χωρίς Μήτρογλου η πρώτη αποστολή του Φαν΄τ Σιπ για τα ματς με Φινλανδία και Λιχτενστάιν

Την πρώτη του αποστολή ως ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ για τα ματς κόντρα στη Φινλανδία και το Λιχτενστάιν.

Τους εκλεκτούς του για τα ματς κόντρα στη Φινλανδία (5/9 Τάμπερε) και Λιχτενστάιν (8/9 ΟΑΚΑ) ανακοίνωσε ο Φαν’τ Σιπ, στην πρώτη του αποστολή ως ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας.

Βρουσάι και Παυλίδης που έχουν αρχίσει εκπληκτικά με τη Βίλεμ, έλαβαν την πρώτη τους πρόσκληση ενώ στη «γαλανόλευκη» επιστρέφει ο αρχηγός, Βασίλης Τοροσίδης, που δεν είχε κληθεί στα τελευταία ματς του Άγγελου Αναστασιάδη, επιλογή για την οποία είχε κατακριθεί και ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τον Άρη.

Κανονικά στην αποστολή είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, για τον οποίο είχε γίνει μεγάλη κουβέντα έπειτα από τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει μετά το ματς με την Αρμενία στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη μεριά, μεγάλη έκπληξη έγινε τον Τάσο Μπακασέτας που ως παίκτης της Αλάνιασπορ σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική και ήταν και στην καλύτερη ενδεκάδα, αλλά δεν επιλέχθηκε από τον Ολλανδό προπονητή.

Επιπλέον, εκτός έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ που έχει αρχίσει ως βασικός τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Μήτρογλου που έχει ήδη αγωνιστεί στην Αϊντχόφεν, ο Τάσος Δώνης που είναι υπό παραχώρηση από τη Στουτγκάρδη και ο Σπύρος Ρισβάνης, που ήταν από τους διακριθέντες στον Ατρόμητο στα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά:

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ προέβη, για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του, στην επιλογή των διεθνών ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες εναντίον της Φινλανδίας (Πέμπτη 5/9, Τάμπερε) και του Λιχτενστάιν (Κυριακή 8/9, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, των European Qualifiers.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα δύο προσεχή παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Πέτρος Μάνταλος, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ώρα 18:00 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top