Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων για Αυγουστή, συνεδρία και «Μυρίζει μπαρούτι…»

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων για Αυγουστή, συνεδρία και «Μυρίζει μπαρούτι…»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: 

«Μάγκες η ατμόσφαιρα αυτές τις μερες μυρίζει μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα τα οποία δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.
Πάντοτε λειτουργούσαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας μας ώστε να βρίσκουν σύμφωνο και τον τελευταιό οπαδό μας.
Γι αυτό ΑΥΡΙΟ στις 19:00 ανοικτή συνεδρία για τα θέματα που πληττουν το ποδοσφαιρικό μας τμήμα στο κεντρικό μας οίκημα !

Υ.Γ. ΣΟΦΡΩΝΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ

Υ.Γ.(1)Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE