Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη - Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικούς για να ξεφύγουν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη - Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικούς για να ξεφύγουν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επεισοδιακή σύλληψη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/9) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, αστυνομικοί αντιλήφθηκαν δύο άτομα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν τουριστικό λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Λαγκαδά.

Άμεσα οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τους δράστες με σκοπό να τους συλλάβουν. Εκείνοι επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Ο οδηγός έβαλε όπισθεν και κινήθηκε με ταχύτητα προς τους αστυνομικούς, ενώ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στον στύλο φωτεινού σηματοδότη, στη συμβολή της οδού Λαγκαδά με την οδό Μιχαήλ Καλού. Αμέσως τα δύο άτομα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και το έβαλαν στα πόδια. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν πεζοί.

Λίγη ώρα αργότερα πέρασαν χειροπέδες στον έναν από τους δύο. Ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE