ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η καταξίωση, τα 10 εκατομμύρια, το… μεγάλο ΛΑΘΟΣ του Χουμπότσαν και ΤΩΡΑ… Ομόνοια!

Η καταξίωση, τα 10 εκατομμύρια, το… μεγάλο ΛΑΘΟΣ του Χουμπότσαν και ΤΩΡΑ… Ομόνοια!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου διεθνή Σλοβάκο αμυντικό, Τόμας Χουμπότσαν, ολοκληρώνοντας έτσι τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Η πορεία του από την καταξίωση σε Ζενίτ και Ντιναμό Μόσχας στη «μιζέρια» της Μαρσέιγ.

Ένας παίκτης με εξαιρετικό βιογραφικό και πολλές παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Μέχρι το 2018 μέτρησε 64 συμμετοχές με την Εθνική Σλοβακίας ενώ μέχρι το 2016 και την μεταγραφή του στην Μαρσέιγ η καριέρα του παρουσίαζε συνεχή άνοδο. Αυτό όμως ήταν και το «λάθος» του (σε εισαγωγικά πάντα) καθώς από την μέρα που πήγε στη γαλλική ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί και η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα…

Το 2007 η Ζενίτ έβγαλε 3,2 εκατομμύρια από τα ταμεία της για να τον πάρει από την Ζίλινα, όπου άρχισε την καριέρα του. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο UEFA κόντρα στην Ρέιντζερς και το Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στην Μάντσεστερ χωρίς όμως να μετρήσει κάποια συμμετοχή στη διοργάνωση.

Από το  2009 μέχρι το 2014 ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Ζενίτ και μάλιστα τον Ιούνιο του 2013 η αξία του είχε φτάσει μέχρι και 10 εκατομμύρια ευρώ! Το 2014 μετακόμισε για δύο σεζόν στη Δυναμό Μόσχας, όπου και εκεί είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2016 η Μαρσέιγ τον αγόρασε για 1,2 εκατομμύρια ευρώ και μέχρι τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους μέτρησε 13 συμμετοχές. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη καθώς έχασε την θέση του και την επόμενη σεζόν (2017-18) πήγε στην Τραμπζονσόρ δανεικός, όπου είχε γεμάτη σεζόν με 20 συμμετοχές.

Πέρυσι επέστρεψε στη Μασσαλία, όμως ήταν ουσιαστικά ξένο σώμα καθώς αγωνίστηκε μόλις σε 2 παιχνίδια ως αλλαγή για 67 λεπτά και άλλα 9 με την δεύτερη ομάδα. Πλέον έρχεται Κύπρο ουσιαστικά για να αναγεννήσει την καριέρα του στην Ομόνοια του Μπεργκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top