ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Η έρευνα εισοδήματος επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία

Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Η έρευνα εισοδήματος επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία

Τα αποτελέσματα της έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης 2018, επιβεβαιώνουν ότι η αναπτυξιακή πορεία που ακολουθεί η κυπριακή οικονομία τα τελευταία χρόνια, ενισχύει και την κοινωνική συνοχή, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, Ανδρέας Δημητριάδης, προσθέτοντας ότι «όλοι οι δείκτες έχουν επανέλθει σε προ κρίσης επίπεδα».

 

Τα αποτελέσματα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, «είναι προϊόν των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που προωθήθηκαν τα τελευταία χρόνια, δίνοντας αναπτυξιακή πνοή και προοπτική στον τόπο μας».
 
Αναφορικά με την πάγια θέση του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, ο κ. Δημητριάδης αναφέρει πως αυτή είναι ότι «η επίτευξη συνθηκών μακροχρόνιας ανάπτυξης και ευημερίας, μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από τον διαρκή εκσυγχρονισμό του κράτους και την προώθηση αναπτυξιακών μέτρων».
 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αναφέρει επίσης πως «επιβάλλεται να συνεχίσουμε στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της πάταξης της γραφειοκρατίας και της υλοποίησης αναπτυξιακών έργων. Μόνο έτσι θα βελτιώσουμε περαιτέρω τους συγκεκριμένους δείκτες».
 
«Η υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων θα είναι καταλύτης για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την περαιτέρω μείωση της ανεργίας, τη δημιουργία επενδυτικών ευκαιριών και επιπρόσθετου αναπτυξιακού οφέλους για την ευρύτερη οικονομία της χώρας», καταλήγει.

Aπό ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top