Αγνώριστος στην κηδεία του Μαχαιρίτσα ο Δημήτρης Μπάσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγνώριστος στην κηδεία του Μαχαιρίτσα ο Δημήτρης Μπάσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φανερά αδυνατισμένος ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο τραγουδιστής, ξεκίνησε μια προσπάθειά να αδυνατίσει πριν από περίπου δύο χρόνια όταν διαπίστωσε πως δεν του άρεσε καθόλου η εικόνα του.

Όπως έλεγε τότε σε συνέντευξή του: «Δεν καταλάβαινα ότι είχα ξεφύγει, απλά κάποια στιγμή που έβλεπα τις φωτογραφίες, όπου εικονιζόμουν μαζί με άλλους, είδα ότι δεν μου άρεσε η εξωτερική μου εμφάνιση... Κατάλαβα ότι είχα παχύνει πολύ, είχα βάλει 15 κιλά συνολικά, τόσα που έχασα στο τέλος της προσπάθειας».

«Από τότε που πήρα την απόφαση να αλλάξω, δεν έχω αφήσει την προπόνηση, ούτε και στα ταξίδια μου. Άλλωστε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή αν δεν υπάρχει βρίσκω άλλους τρόπους να προπονηθώ. Για μένα πλέον είναι τρόπος ζωής» σημείωσε επίσης. 

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε ανάμεσα στους φίλους που βρέθηκαν στο τελευταίο "αντίο" στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ο τραγουδιστής ήταν πράγματι ένας άλλος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE