Αγνώριστος στην κηδεία του Μαχαιρίτσα ο Δημήτρης Μπάσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγνώριστος στην κηδεία του Μαχαιρίτσα ο Δημήτρης Μπάσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φανερά αδυνατισμένος ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο τραγουδιστής, ξεκίνησε μια προσπάθειά να αδυνατίσει πριν από περίπου δύο χρόνια όταν διαπίστωσε πως δεν του άρεσε καθόλου η εικόνα του.

Όπως έλεγε τότε σε συνέντευξή του: «Δεν καταλάβαινα ότι είχα ξεφύγει, απλά κάποια στιγμή που έβλεπα τις φωτογραφίες, όπου εικονιζόμουν μαζί με άλλους, είδα ότι δεν μου άρεσε η εξωτερική μου εμφάνιση... Κατάλαβα ότι είχα παχύνει πολύ, είχα βάλει 15 κιλά συνολικά, τόσα που έχασα στο τέλος της προσπάθειας».

«Από τότε που πήρα την απόφαση να αλλάξω, δεν έχω αφήσει την προπόνηση, ούτε και στα ταξίδια μου. Άλλωστε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή αν δεν υπάρχει βρίσκω άλλους τρόπους να προπονηθώ. Για μένα πλέον είναι τρόπος ζωής» σημείωσε επίσης. 

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε ανάμεσα στους φίλους που βρέθηκαν στο τελευταίο "αντίο" στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ο τραγουδιστής ήταν πράγματι ένας άλλος!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE