Πυρκαγιά έκαψε πέντε δεκάρια γης κοντά στην κοινότητα Ίνειας

Πυρκαγιά έκαψε πέντε δεκάρια γης κοντά στην κοινότητα Ίνειας

Πέντε δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης με χαμηλή άγρια βλάστηση έκαψε πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο 14/09 κοντά στην κοινότητα Ίνειας, στη χερσόνησο του Ακάμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε η ώρα 1120 πμ στην περιοχή «Πέλλης», κοντά στην κοινότητα Ίνειας στη χερσόνησο του Ακάμα.  

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12:00 το μεσημέρι, αφού έκαψε 5 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης με χαμηλή άγρια βλάστηση. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 6 άτομα προσωπικό του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE