ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής – Η σωστή του κίνηση

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο νοσοκομείο ο μοτοσικλετιστής – Η σωστή του κίνηση

Τραυματισμός μοτοσικλετιστή έπειτα από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λάρνακας.

Οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου 14/09 στην επαρχία Λάνακας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα με οδηγό άντρα ηλικίας 37 ετών, κατευθυνόμενο από τον Μαζωτό προς το Κίτι, επιχείρησε δεξιά στροφή και ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαινε άτομο ηλικίας 32 ετών.

Αμέσως στη σκηνή έφθασαν μέλη της Τροχαίας και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματίας έφερε κράνος ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE