ΠΑΡΑ-THEMA

Η «φονική» τριπλέτα της Λίβερπουλ… μάδησε τις «καρακάξες» - VIDEO

Η «φονική» τριπλέτα της Λίβερπουλ… μάδησε τις «καρακάξες» - VIDEO

Με δυο γκολ του Σαντιό Μανέ, ένα του Σαλάχ και δυο ασίστ του Φιρμίνο, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 3-1 της Νιούκαστλ με ανατροπή στο «Άνφιλντ».

Αήττητος σε 50 εντός έδρας ματς ο Σενεγαλέζος φορ των «κόκκινων», που έχει σκοράρει 20 φορές σε 21 ματς πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ»!

Η αλήθεια είναι πως η Λίβερπουλ τρόμαξε με αυτό που αντίκρισε στο παιχνίδι. Με τη Νιούκαστλ να μην έχει την παραμικρή διάθεση να ρισκάρει στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού και να βρίσκει γκολ με την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, η ομάδα του Κλοπ έπρεπε να διαχειριστεί μια κατάσταση που δεν είχε βιώσει ξανά για φέτος. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Βίλεμς με δυνατό δεξί σουτ έχοντας «αδειάσει» έξυπνα τον Αλεξάντερ Άρνολντ έκανε το 1-0 για τις «καρακάξες». Η τρομερά αμυντική νοοτροπία των παικτών του Μπρους έδειξε να δυσκολεύει πάρα πολύ το δημιουργικό κομμάτι της Λίβερπουλ, η οποία ορθά στο 27′ ζήτησε πέναλτι σε «κεφαλοκλείδωμα» του Μάτιπ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, σε ακόμα ένα λάθος του VAR στο κορυφαίο πρωτάθλημα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ThemaSports

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top