ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με «όπλο» τη δύναμη της έδρας η ΑΕΚ – Ενθουσιασμός και πίστη για διπλό στην Ομόνοια

Με «όπλο» τη δύναμη της έδρας η ΑΕΚ – Ενθουσιασμός και πίστη για διπλό στην Ομόνοια

Πανέτοιμοι για το πρώτο τους φετινό ντέρμπι είναι η ΑΕΚ και η Ομόνοια, οι οποίες ολοκλήρωσαν το Σάββατο (14/09) την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο (15/09, 18:00) μεταξύ τους ραντεβού στο «ΑΕΚ Αρένα» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την Πάφο και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που φέτος παρουσιάζεται «αναγεννημένος» και ξεκίνησε με δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει «σκανάρει» το «τριφύλλι» και θέλει να το «χτυπήσει» στα αδύνατα σημεία του, ενώ κάτι ανάλογο θα κάνει και ο Μπεργκ, ο οποίος επίσης έχει μελετήσει λεπτομερώς την ομάδα της Λάρνακας και τον τρόπο παιχνιδιού της και ετοιμάζει πλάνο «απόδρασης».

Ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ ενδεχομένως να κάνει 1-2 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι στην Πάφο, ενώ διαφορετικός αναμένεται να είναι ο τρόπος προσέγγισης του εν λόγω αγώνα, τόσο σε θέματα τακτικής όσο και στρατηγικής.

Οι Ακοράν και Τολεμές προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα στην τελευταία προπόνηση και θα είναι στην αποστολή, όμως είναι αμφίβολο αν θα πάρουν θέση βασικού. Εκτός είναι οι τραυματίες Μοϊσόφ και Κίβενι.

Από την άλλη, ο Μπεργκ θα δώσει τις πρώτες του πολύ δυνατές εξετάσεις στο φετινό πρωτάθλημα σε μία από τις δυσκολότερες έδρες και καλείται να περάσει το τεστ με υψηλό βαθμό, για να μπορέσει η Ομόνοια να φύγει από τη Λάρνακα με βαθμό η βαθμούς και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, ο Νορβηγός τεχνικός ενδεχομένως να προβεί σε 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ αποτελεί ερωτηματικό η τακτική προσέγγιση και η φιλοσοφία που θα αντιμετωπίσει το πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο του «τριφυλλιού», το οποίο φέτος φαίνεται να έχει στελεχωθεί με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον…

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Μπεργκ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία περιλαμβάνει τους ακόλουθους (22) παίκτες:

Ουζόχο, Παναγή, Περέιρα, Μανρίκε, Λούφτνερ, Μίκου, Λέσιακς, Γκόμες, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Εζρά, Ορτέγα, Τζιωνής, Λανγκ, Νταρμπισάιαρ, Μποτεάκ, Κατελάρης, Μαυρίας, Κούσουλος, Φερέιρα, Χριστοφή, Κακουλλής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγιώτου, Λοΐζου (τραυματίας), Κυριακίδης (U19), Χαραλάμπους (U19), Νικολάου (U19).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top