ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα είπε ξανά έξω από τα δόντια ο Τιμούρ – Μίλησε και για την αναβολή με ΑΠΟΕΛ

Τα είπε ξανά έξω από τα δόντια ο Τιμούρ – Μίλησε και για την αναβολή με ΑΠΟΕΛ

Για ακόμα μια φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέσπασε στη συνέντευξη τύπου, αυτή τη φορά κόντρα στην ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά: 

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη, αν και δυσκολευτήκαμε. Ήταν μεγάλη διαφορά των δυο ομάδων στο α’ ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε στο β΄ ημίχρονο, είχε ευκαιρίες η Ένωση, όμως πετύχαμε το δεύτερο γκολ και η σημασία είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς. Παίξαμε, αρκετά καλό παιχνίδι σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Και οι δυο ομάδες προσέφεραν θέαμα. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και έδειξε ότι διψάει για ποδόσφαιρο, και ήρθε σε ένα γήπεδο που έχουμε να κερδίσουμε εδώ και καιρό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε. Καλή συνέχεια στην Ένωση. Εμείς έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τις αναβολές: «Δεν είναι ευχάριστο διότι, η Ένωση έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω από εμάς. Κάποιοι δούλεψαν παραπάνω από εμάς. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο, δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα. Αυτές οι αποφάσεις είχαν παρθεί, για κάποιες ομάδες να αφοσιωθούν στην Ευρώπη και να ξεκινήσουμε πρωτάθλημα τον Σεπτέμβρη. Εγώ συμφωνώ με κάποια πράγματα, είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στις συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο το καλοκαίρι. Εγώ θέλω να παίξω κάθε εβδομάδα. Εμείς θέλουμε να συμβάλουμε στο κυπριακό ποδόσφαιρο και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε όμως για παράδειγμα τα γήπεδά μας με άλλες χώρες. Έχουμε φτάσει τόσο μακριά από το ποδόσφαιρο. Αυτά δεν είναι γήπεδα. Την προηγούμενη φορά που ήρθαμε εδώ, δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος. Τώρα τον βελτιώσανε κάπως αλλά. Κουμπαριλίκια να περάσουν και εσύ παίξε όπου θέλεις. Δεν γίνεται να παίζει η Κύπρος σε αυτό το επίπεδο, σε αυτά τα γήπεδα. Είναι κρίμα, κάποιοι πρέπει να σέβονται την προσπάθειά μας, όμως εδώ κανείς δεν σέβεται τίποτα. Εκτός από 3-4 γήπεδα, τα άλλα δεν είναι για ποδόσφαιρο. Υπάρχουν χώρες που μας ζηλεύουν και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο για εμάς και τα γήπεδά μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top