Kάνει τη ΔΙΑΦΟΡΑ ο Τιάγκο!

Kάνει τη ΔΙΑΦΟΡΑ ο Τιάγκο!

Για να μιλήσουμε και λίγο ποδοσφαιρικά, οι Ομονοιάτες… εισέπραξαν χτες, ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα, ότι η ομάδα τους φέτος, θα είναι ανταγωνιστική. 

Όχι μόνο οι οπαδοί των πρασίνων, αλλά και αρκετοί ουδέτεροι, μιλούν εγκωμιαστικά για την ομάδα που έχτισαν οι Λάρκου και Μπεργκ.

Ο Βραζιλιάνος Τιάγκο, ήταν από τους πρώτους παίχτες που ανακοινώθηκαν το καλοκαίρι. Είχε κάνει σούπερ χρονιά πέρσι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Στην περίπτωση του, υπήρχαν πάντως ερωτηματικά, αν θα αντέξει το βάρος της φανέλας της Ομόνοιας. Μέχρι στιγμής, μια χαρά τα πάει ο έμπειρος παίχτης.

Χτες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σχολιάστηκε θετικά η «πράξη αλτρουϊσμού» εκ μέρους του, στη φάση του πρώτου γκολ.

Το σιγούρεψε το τέρμα, δίδοντας την πάσα στον Χριστοφή, αν και βρισκόταν σε πολύ επίκαιρη θέση κι ο ίδιος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE