Κεραυνός κτύπησε εν κινήσει όχημα – Έντρομοι παρακολουθούσαν οι οδηγοί – VIDEO

Κεραυνός κτύπησε εν κινήσει όχημα – Έντρομοι παρακολουθούσαν οι οδηγοί – VIDEO

Ασυνήθιστο και άκρως επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή 15/09.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Novosibirsk της Ρωσίας, όπου ξέσπασε καταιγίδα το μεσημέρι της Κυριακής 15/09.

Όπως φαίνεται και στο πιο κάτω βίντεο, κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο κτυπήθηκε από κεραυνό.

Την πρώτη φορά που «έπεσε» ο κεραυνός, εκείνος «προσγειώθηκε» στο πλάι του οχήματος, ενώ το δεύτερο «κύμα» του κεραυνού, «έπληξε» το όχημα.

Ο κεραυνός κτύπησε το παράθυρο του οχήματος, δημιουργώντας ραγίσματα σε αυτό ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι επιβάτες του, δεν επηρεάστηκαν από το ηλεκτρικό φορτίο, καθώς η κατασκευή του οχήματος, δεν επέτρεψε στον ηλεκτρισμό να περάσει στο εσωτερικό του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.