Χριστοδούλου: «Έγινε το ίδιο πράγμα…»

Χριστοδούλου: «Έγινε το ίδιο πράγμα…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, δήλωσε τα εξής: 

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε εκει που μπορούμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ, αδικαιολόγητα δώσαμε χώρο και δεχθήκαμε την ισοφάριση. Εκεί που χάναμε το παιχνίδι, ισοφαρίσαμε αλλά έγινε το ίδιο πράγμα. Σε κάποιες φάσεις δεν μας χαμογέλασε η τύχη. Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε μια νέα ομάδα με 17 νέους ποδοσφαιριστές. Όταν σου λείπουν δυο πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές δεν είναι το ευκολότερο. Θα συνεχίσουμε, τέλειωσε το παιχνίδι, έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ. Θέλουμε τους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.