ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραματική η πρώτη νίκη με… ΚΤΥΠΗΜΑ λίγο πριν το φινάλε

Δραματική η πρώτη νίκη με… ΚΤΥΠΗΜΑ λίγο πριν το φινάλε

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Νέα Σαλαμίνα πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη κέρδισε στο «Αμμόχωστος» τον Ολυμπιακό με 3-2, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας… ξάφνιασε λίγο μετά το ξεκίνημα του παιχνιδιού και η Νέα Σαλαμίνα απάντησε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακός πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου της αναμέτρησης που ολοκληρώνει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας με το σκορ να είναι στο 1-1.

Στο 13ο λεπτό ο Μπιλάλ σούταρε, απέκρουσε ασταθώς ο Βεσελόφσκι, με τον Κα ν’ ανοίγει το σκορ.

Στο 42ο λεπτό μετά από συνδυασμό Κίνγκσλεϊ – Τιστντέλ, ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-1, σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου να πάρουν… κεφάλι στο σκορ.  Δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για αυτό, με τη Νέα Σαλαμίνα να το καταφέρνει στο στο 69ο λεπτό με το πλασέ του Κορέια.

Οι κινήσεις από τον πάγκο από τον Πάμπο Χριστοδούλου έφεραν τη γρήγορη αντίδραση για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Εβουντρού που πέρασε ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα στο 75ο λεπτό με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα, σε 2-2.

Εκεί το παιχνίδι… άναψε για τα καλά, όσο πλησιάζαμε και στο τέλος του παιχνιδιού, με τον Μαριάνοβιτς στο 84ο λεπτό με πλασέ να δίνει νέο προβάδισμα στη Νέα Σαλαμίνα.

Σκορ το οποίο έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Νεόφυτου Νεοφύτου με τους «ερυθρολεύκους» να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Ρέινολντς (80΄ Νουρ), Λαμπό, Κορέια, Ρομάν (59΄ Τσαμπούρης), Μαριάνοβιτς, Κωστή, Σίμπσον (52΄ Ελουντού), Τισντέλ, Κίνγκσλεϊ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Kίκο, Ακόστα (80΄ Βινίσιους), Οικονομίδης, Κα (53΄ Ζαχαρίου), Νάνι (72΄ Ντουβεντρού), Μπιλάλ, Αγιτέ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Ρέινολντς – Κίκο, Ψάλτης, Βινίσιους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top