Κλειστοί δρόμοι στα Λατσιά λόγω εκτέλεσης έργων

Κλειστοί δρόμοι στα Λατσιά λόγω εκτέλεσης έργων

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για την εκτέλεση έργων 

 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο και την Κυριακή, μεταξύ των ωρών 06:00 - 18:00, τμήματα των δρόμων που καταλήγουν στη συμβολή της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με τις Λεωφόρους Δημήτρη Σταύρου και Ιδαλίου στα Λατσιά, θα είναι κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης έργων στον υπό κατασκευή κυκλικό κόμβο στην εν λόγω συμβολή.

Η κυκλοφορία από και προς την ευρύτερη περιοχή θα γίνεται από τις παραπλεύρους οδούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE