Ήταν κούρσα για δύο – Ο πολυτιμότερος του αγώνα με την Πάφο FC (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ήταν κούρσα για δύο – Ο πολυτιμότερος του αγώνα με την Πάφο FC (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Απόλλωνα αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/09) η ψηφοφορία του Stoiximan Cyprus # για την πρεμιέρα της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Πάφο FC (3-2).

Η ανάδειξη του ήταν κούρσα για δύο με τους Εμίλιο Ζελάγια και Γιάννη Γιαννιώτα να διεκδικούν τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Ο # αναδείχθηκε ως κορυφαίος του αγώνα με ποσοστό 30% με τα δύο του τέρματα να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του από τους φίλους της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής που έφερε τον αγώνα στα ίσα και έδωσε την ώθηση για την ανατροπή ακολούθησε στη κατάταξη έχοντας ποσοστό 27%.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.apollon.com.cy.».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

VIDEO: 52 χρόνια από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου – Η μέρα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της Κύπρου

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή πέντε ημέρες αργότερα και τις τραγικές συνέπειες που εξακολουθεί να βιώνει το νησί μέχρι σήμερα.